ANKARA / ETİMESGUT - Halil İnalcık Anadolu Lisesi

"The Big Tour" eTwinning Projemizin Sonuna Geldik

İspanya, İtalya, Slovakya ve bir diğer Türkiye ortaklarımızla yürüttüğümüz "The Big Tour" isimli eTwinning projemizin sonuna geldik. COVID-19 zamanında bu girişim hiç de kolay değildi, ancak öğrencilerimizin gayretleriyle  projemizi başarıyla tamamlayabildik. Uluslararası düzeyde işbirliği içinde çalışan öğrencilerimiz, dünyayı dolaşıp tanıma fırsatı yakaladılar. Teknolojiyi kullanarak tüm kıtaların kendine özgü yönlerini incelediler. Bunların yanı sıra İngilizce becerilerini geliştirme imkanını buldular. İlgili okullar tarafından oluşturulan ve yürütülen ve ana faaliyetleri özetleyen bu e-kitabı sizlerle paylaşmaktan dolayı mutluyuz.

Yayın: 09.05.2022 - Güncelleme: 09.05.2022 09:28 - Görüntülenme: 487
Kaynak: https://read.bookcreator.com/GWUuCgakT2PklHwRkdBoOEs5oX92/nmEKIQg5SEiqgIOgi4GPw