ANKARA / ETİMESGUT - Halil İnalcık Anadolu Lisesi

Ulusal Kalite Etiketi Almaya Layık Görüldük

UNESCO Dünya Mirası ve Sürdürülebilir Turizm Programlarını dikkate alarak gerçekleştirdiğimiz THE BIG TOUR isimli projemizle Ulusal kalite etiketi almaya layık görüldük.  İspanya, İtalya ve Slovakya'dan olan ortaklarımızla işbirliği içinde yürüttüğümüz bu proje sayesinde öğrencilerimiz hem yabancı dil becerilerini hem de kültürel bağlarını geliştirme imkanı buldular.

06-10-2022 06-10-2022

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Aylin Filiz TEK ve öğrencilerimize dahil oldukları bu çalışma için teşekkür ediyoruz.

Halil İnalcık Anadolu Lisesi Ailesi

Yayın: 06.10.2022 - Güncelleme: 15.08.2023 14:01 - Görüntülenme: 158